Actualizare program furnizare apa potabila- 09.08.2022

Din cauza caniculei care a cuprins aproape toată ţara si ca urmare a dezechilibrului sistemului de alimentare cu apa potabila produs in urma avariei majore a conductei de aductiune, SC APA CTTA SA ALBA este nevoita sa rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ  în următoarele zile.

Astfel, incepand cu data de 09.08.2022 va comunicam urmatorul program de intrerupere a furnizarii apei potabile:

   Intreruperea furnizarii  in localitatea Ungurei

   Intreruperea furnizarii apei potabile, intre orele 22.00-06.00 in urmatoarele localitati:

– comuna Valea Lungă

– localitatile Săliste, Tărtăria

   In urmatoarele localitati furnizarea apei potabile se va efectua dupa urmatorul program:

06.00-10.00  Ohaba

06.00-09.00 si 18.00-22.00- com. Lopadea Noua (Asinip, Ciuguzel), Com. Hoparta (Silivas, Turdas, Spalnaca)

De asemenea, in comunele Cergau (satele Cergau Mare, Cergau Mic si Lupu) si Rosia de Secas (satele Rosia de Secas si Tau), nu poate fi asigurata continuitatea alimentarii cu apa potabila a locuintelor aflate in zonele mai inalte.

Comuna Garda de Sus ( Ghetari, Ocoale, Mununa, Hanasesti, Dealu Frumos si Garda Seaca), furnizarea se va face in functie de rezervele acumulate in rezervorul de inmagazinare

Facem, in continuare, apel catre populatie sa foloseasca apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu si nu in agricultura!!

Va informam ca, in cazul in care, ulterior acestui anunt, se constata lipsa de debit si in alte localitati din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunta acest fapt..