Amânare lucrari relocare-11.03.2020

 

Lucrarile de relocare a aductiunii de apa potabila DN800 (FIR I), in zona Pârâul Iovului, prevazute initial pentru data de 09.03.2020, suntem nevoiti sa le reprogramăm pentru 11.03.2020, incepand cu ora 22.00, din cauza conditiilor meteo ce nu permit o buna desfasurare a acestora. Astfel, se va intrerupe alimentarea cu apa potabila pentru consumatorii din Sântimbru Gară si Sântimbru Fabrica, cât și pentru operatorii economici ce-și desfașoară activitatea pe tronsonul Pârâul Iovului – SP Galda, care vor fi anunțați și telefonic.
Estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore, iar a reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.
Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba