Avarie 03.07.2019- intrerupere furnizare apa potabila!

Din cauza unei avarii produse astazi, 03.07.2019, la aductiunea de apa DN1200(FIR II), de catre constructorul Autostrazii Sebes-Turda in zona Oiejdea, SC APA CTTA SA ALBA anunta intreruperea furnizarii apei potabile in urmatoarele localitati: com Cricau, com Ighiu, com Galda, com Stremt, Beldiu, com Mihalt (Obreja), com Bucerdea Granoasa, Cistei, com. Craciunelu de Jos, com Miraslau, Decea, com. Unirea, Noslac, orasul Ocna Mures, cat si abonatii racordati direct la magistrala.
Din cauza lucrarilor deosebit de complexe estimam durata intreruperii la cca. 35 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apa existente in rezervoarele altor localitati.
La reluarea furnizarii pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti sa procedam la purjarea apei (spalari locale), pana la incadrarea acesteia in parametrii de calitate, situatie in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scopuri menajere.
Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.
Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat, independent de vointa noastra!