Avarie str Ecaterina Varga- Aiud-25.12.2020

Din cauza unei avarii produsă in dimineata zilei 25.12.2020 la conduta de alimentare din municipiul Aiud, SC APA CTTA SA- Sucursala Aiud anuntă întreruperea furnizării apei potabile pe strada Ecaterina Varga, blocurile 45, 51,49,37 din cartierul Micro, blocurile din cartierul Dallasul Mic( H1-H11) si Spitalul de Pneumofiziologie Aiud, până la remedierea acesteia.

Este vorba despre aceeasi conducta veche care ne creeaza probleme in ultima perioada, ceea ce nu ne doream sa se intample  , mai cu seama in zilele de sarbatoare, constienti fiind de disconfortul  abonatilor nostri.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbaţii, apărute în zona dumneavoastră după reluarea furnizării vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Apa CTTA SA Alba la numărul de telefon 0258 – 834501, în vederea intervenţiei.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!