Inlocuiure a contoarelor tradiționale cu contoare cu citire la distanță

Societatea APA CTTA S.A. Alba continuă acțiunea de înlocuiure a contoarelor tradiționale cu contoare cu citire la distanță, prin transmisie radio și în acest an, începând cu data de 28.09.2020, în cartierul CETATE din municipiul Alba Iulia (pentru clienții persoane fizice – case).

Contoarele echipate cu module radio permit transmiterea indexului contorului la distantă,  astfel că nu mai este necesar accesul la contor. Se elimină cazurile în care accesul la căminele de branșament amplasate în proprietățile utilizatorilor este limitat sau nu este posibil în lipsa acestora. Ca urmare, facturarea se va  realiza pe baza citirii lunare a contorului,  eliminandu-se facturarea pe baza consumului estimat și regularizarea la trei luni.

Montarea contoarelor se va face etapizat, pe cheltuiala exclusivă a operatorului prin programul de investitii de anul acesta, iar programarea pe străzi și pe zile va fi comunicata direct clienților de către personalul nostru.

Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază eforturile pe care societatea APA CTTA SA Alba le face pentru îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestează iar pentru succesul acestei acțiuni rugăm clienții să permită accesul personalului nostru delegat pentru această acțiune.

Conducerea SC APA CTTA SA Alba