Anunt relocare conducta distributie apa Aiud-19.11.2020

S.C. APA CTTA S.A. SUCURSALA AIUD anunță că, în vederea executării lucrărilor de cuplare a noii conducte din polietilenă cu diametrul de 315 mm la rețeaua de distribuție a apei, pe traseul Rezervoare – zona Parc – str. T. Tudoran – str. M. Eminescu, se va întrerupe furnizarea apei în data de 19.11.2020, între orele 9,00 – 21,00, către următorii beneficiari ai Serviciului public de alimentare cu apă : clienții din localitățile CIUMBRUD și SÎNCRAI și cei de pe străzile din Aiud : HOREA, TEILOR, ȘT. O. IOSIF, COȘBUC, STADIONULUI, IULIU MANIU, PROTOPOP IOSIF POP, STRÂMTĂ.

De asemenea, anunțăm că este posibil ca presiunea apei să scadă, în intervalul orar menționat, si la imobilele situate în cartierele de blocuri din Aiud si la clienții din localitățile Gîmbas si Păgida.

La reluarea furnizării apei, pot apărea modificări ale parametrului turbiditate, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scop menajer, iar eventualele perturbații precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați Dispeceratului din Aiud la numărul de telefon 0258 – 861932.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat si vă rugăm să vă asigurați rezerva de apă necesară.